Στην Infocall αναγνωρίζουμε οτι ο χρόνος που απαιτείται για τη διεκπεραίωση των διαδικαστικών γύρω από τις συναλλαγές με τους πελάτες είναι αρκετός και το γεγονός αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σας.
Γι΄αυτό και σας βοηθάμε να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, σε ελάχιστο χρόνο, παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:

 • Order Management

  Η ορθή διαχείριση της εκάστοτε παραγγελίας, από τη στιγμή που καταχωρείται μέχρι και την παράδοσή της, είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την επιτυχή της ολοκλήρωση, αλλά και για την εμπειρία των πελατών σας.
  Αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση και την προώθηση των παραγγελιών σας μέσα από όλα τα απαραίτητα κανάλια, μέχρι να φτάσουν στον παραλήπτη τους.

 • Billing Invoicing

  Τα λάθη στις χρεώσεις έχουν αρνητική επιρροή και στη φήμη της επιχείρησής σας. Για να γίνεται σωστή τιμολόγηση, πρέπει να την κάνει κάποιος που γνωρίζει τον κλάδο και διαθέτει και τα κατάλληλα μέσα. Στην Infocall αναλαμβάνουμε τη χρέωση αλλά και την έκδοση τιμολογίων όπου αυτό απαιτείται, για την ολοκλήρωση των πωλήσεων.

 • Chargeback

  Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ο πελάτης να μην είναι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες σας. Εάν όμως είναι τόσο δυσαρεστημένος ώστε να εκκινήσει τη διαδικασία chargeback μέσω της τράπεζάς του, μπορούμε να το διαχειριστούμε σωστά.
  Παρέχουμε την εξής υπηρεσία μαζί με την έρευνα της εκάστοτε περίπτωσης, με σκοπό τον αποκλεισμό της απάτης.

 • Process Optimization

  Ακόμα και οι πιο καλοσχεδιασμένες στρατηγικές μπορούν να βελτιωθούν. Ιδίως όταν υπάρχει feedback από τους πελάτες, αλλά και από εσάς τους ίδιους.
  Απλοποιούμε και αυτοματοποιούμε στο μέτρο του δυνατού τις διαδικασίες πώλησης και αλληλεπίδρασης γενικότερα με τους πελάτες σας. Κατά συνέπεια, ο όγκος δουλειάς περιορίζεται, όπως και το κόστος.

 • Collection

  Η ορθή διαχείριση των καθυστερημένων πληρωμών θα δώσει στην επιχείρησή σας ρευστότητα που είναι άκρως απαραίτητη. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να διασφαλίσουν πως κάθε πελάτης σας έχει μια λύση που εξυπηρετεί τόσο αυτόν, όσο και τη στρατηγική σας. Φυσικά, η διαδικασία αυτή είναι πάντοτε σύννομη και ακολουθούνται ορθές πρακτικές είσπραξης χρέους.

 • Credit Control

  Οι υπηρεσίες Credit control μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη χρηματοροή της επιχείρησής σας. Ωστόσο, η έγκαιρη πληρωμή των τιμολογίων δεν προσφέρει πολλά, εάν ο τρόπος επίτευξης του στόχου αυτού καταστρέφει τη σχέση σας με τους πελάτες σας.
  Η Infocall έχει αναπτύξει πελατοκεντρική στρατηγική στον τομέα αυτό που επιτυγχάνει δυο σκοπούς: Την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών αλλά και την ικανοποίηση των πελατών σας.

 • Web Based Applications

  Η πρόσβαση στην πληροφορία ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε είναι μια υπηρεσία που χρειάζεστε. Η Infocall σας παρέχει μια ευρεία γκάμα από Web και mobile λύσεις για να καλύπτετε τις ανάγκες των πελατών σας. Μέσω αυτών των λύσεων, μπορείτε να έχετε όποτε το επιθυμείτε, πρόσβαση σε προγράμματα, καταλόγους, reports, ακόμη και ιστορικό διαχείρισης κλήσεων.

 • Data Entry

  Η βάση δεδομένων μιας εταιρείας έχει απαραίτητες πληροφορίες για την επαφή με τους πελάτες της.
  Γι’ αυτές φροντίζουμε εμείς: Συλλέγουμε τα απαραίτητα στοιχεία και σας βοηθούμε να τα αξιοποιήσετε για την ανάπτυξή σας αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Ο στόχος είναι πάντοτε η παροχή καλύτερων υπηρεσιών και η λήψη καίριων αποφάσεων για την πορεία της επιχείρησης και αυτό είναι αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς να υπάρχουν όλα τα δεδομένα.

 • Email/Chat Management

  To τηλέφωνο παραμένει ο βασικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Ωστόσο, οι νεότεροι προτιμούν την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου αυτό είναι εφικτό. Για να τους κρατάτε ευχαριστημένους δεν πρέπει να χάνετε ούτε ένα μήνυμα. Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των emails σας, επιφορτιζόμαστε με την απάντηση τους άμεσα, σωστά και εξατομικευμένα.

 • Virtual Payments

  O στόχος των σύγχρονων τρόπων πληρωμής είναι να παρέχετε στους πελάτες σας το πλέον αξιόπιστο μέσο εξόφλησής σας, με τη συντομότερη δυνατή διαδικασία.
  Αξιοποιώντας το λογισμικό που σας παρέχουμε, μπορείτε να δέχεστε πληρωμές online γρήγορα και με ασφάλεια.