Πρόκειται για το πρώτο σημείο επαφής με τους πελάτες σας. Ειδικά στην αρχή της επαγγελματικής αυτής σχέσης, όλα πρέπει να κυλούν στην εντέλεια. Συνεπώς, απαιτείται σωστή οργάνωση.
Η Infocall παίρνει αυτό το βάρος από τις πλάτες σας και σας παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

 • Customer Care

  Βοηθούμε την επιχείρησή σας να προοδεύσει στην ψηφιακή εποχή και να χτίσει ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες της.
  Παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε στάδιο της διαδρομής τους (customer journey), απαντώντας στις ανάγκες τους, αλλά και στις δικές σας, προσθέτοντας αξία, γνώση, τεχνογνωσία και ομάδες που ειδικεύονται καθαρά στον τομέα αυτό.

 • Technical Support

  Επικοινωνούμε με τους πελάτες σας μέσω τηλεφώνου, mail, chat, video call, αλλά και με όποια μέθοδο τους εξυπηρετεί! Η ομάδα των ειδικών τεχνικής υποστήριξης που διαθέτουμε διαγιγνώσκει, αναλύει και αντιμετωπίζει το πρόβλημα που τίθεται υπόψη της άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 • Problem Solving

  Αναγνωρίζουμε και επιλύουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες σας κατά τις υπηρεσίες που τους παρέχετε. Αναλύουμε και αξιολογούμε όλα τα ζητήματα με στόχο να εντοπίζονται οι αιτίες που τα προκάλεσαν και να ελαχιστοποιείται το ρίσκο επανεμφάνισής τους.
  Παράλληλα, στις κρίσεις απαντούμε άμεσα. Η προετοιμασία γι’ αυτές είναι το «κλειδί» και συντελεί στην ικανοποίηση των πελατών, που διαπιστώνουν οτι μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη σ’εσάς, για τη διαχείριση σοβαρών καταστάσεων.

 • Lead Generation

  Η πρώτη επαφή με το καταναλωτικό κοινό, όταν δεν είναι διά ζώσης, έχει κάποιες δυσκολίες. Εμείς σας βοηθάμε να ανακαλύψετε νέους πελάτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται ήδη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  Βρίσκετε τους δυνητικούς πελάτες σας και αλληλεπιδράτε μαζί τους όταν είναι απολύτως απαραίτητο, τη στιγμή που είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

 • Customer Retention

  Ενεργούμε δυναμικά και προληπτικά, βάσει των στοιχείων που συγκεντρώνουμε. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματα για επικοινωνία, καταγράφοντας και κάνοντας κάθε ζήτημα, ευκαιρία για να βελτιώσετε και να εξελίξετε τις σχέσεις με τους πελάτες σας. Εστιάζουμε στην παροχή μιας εξατομικευμένης εμπειρίας, την οποία και εκτιμούν οι καταναλωτές.
  Επίσης, παρέχουμε tailor made λύσεις για τους πελάτες σας, για να κερδίσετε ακόμα και αυτούς που έχετε χάσει.

 • Outbound Sales

  Αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με δυνητικούς πελάτες σας, για να σας φέρουμε πιο κοντά τους. Έχοντας άρτια στρατηγική και γνώση των στόχων σας, τους προσεγγίζουμε πάντα με σεβασμό, για να τους ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε. Κάνουμε εκ μέρους σας τη σωστή προσφορά, την κατάλληλη στιγμή.

 • Cross - Selling

  Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας είναι πλήρης. Εμείς, από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε να το κάνουμε γνωστό στους πελάτες σας και τους ενθαρρύνουμε να αγοράσουν εκείνα τα αγαθά που θα κάνουν την εμπειρία τους ακόμα καλύτερη.
  Με τον τρόπο αυτό και εκείνοι είναι ευχαριστημένοι και τα κέρδη σας ενισχυμένα.

 • Up - Selling

  Το να μην επιχειρείται Upselling τη στιγμή που ο πελάτης έχει διάθεση για αγορές, είναι απλώς μια χαμένη ευκαιρία.
  Σας βοηθάμε να αυξήσετε τον όγκο των πωλήσεων σας, παρέχοντας πληροφόρηση στους υπάρχοντες πελάτες σας για τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες σας, που καλύπτουν πλήρως τις δικές τους ανάγκες.

 • Appointment Schedule

  Ακόμα και στην ψηφιακή εποχή, οι συναντήσεις πριν από μια συμφωνία- όταν αυτό είναι εφικτό- δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης.
  Γι’ αυτό κι εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα, αλλά δεν μένουμε εκεί: επικοινωνούμε με τους υποψήφιους πελάτες σας και στη συνέχεια τους βοηθάμε να σας γνωρίσουν, κανονίζουμε συνάντηση των εκπροσώπων σας μαζί τους.

 • Multilingual Support

  Έχετε πελάτες σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδος, ή και αλλοδαπούς; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι ομάδες μας μπορούν να επικοινωνήσουν σε διάφορες γλώσσες μαζί τους, με στόχο την ευκολότερη και σωστότερη εξυπηρέτησή τους.

 • Personal Assistant Support

  Θέλετε να κάνετε τους πελάτες σας να νιώθουν μοναδικοί; Μπορείτε να τους παρέχετε personal assistant.
  Πρόκειται για υπηρεσία της Infocall σχεδιασμένη για ειδικές κατηγορίες και ανάγκες της πελατειακής σας βάσης ή μέρους αυτής. Συμπεριλαμβάνονται άρτια τεχνολογικά μέσα, αλλά και μια ομάδα ειδικών που σχεδιάζει και προσφέρει tailor made λύσεις.