H Infocall έχει διευρυμένο πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεγάλους «παίκτες» στους βασικότερους κλάδους της Οικονομίας.
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν εξαντλούνται στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Μέσα από τη σωστή, tailor made στρατηγική και τα κατάλληλα μέσα, σας βοηθούμε να πετύχετε την ορθολογική χρήση των πόρων και του έμψυχου δυναμικού σας.

 • Retail e-Commerce-Λιανική και ηλεκτρονικό εμπόριο

  Η κρίση αλλά και η έλευση της ψηφιακής εποχής έχουν αλλάξει ριζικά το τοπίο στη λιανική και το εμπόριο. Το γνωρίζουμε καλά και προσφέρουμε λύσεις ιδανικά για εσάς, που θέλετε να διαπρέψετε στο απαιτητικό αυτό περιβάλλον.
  Σας παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης, που οδηγούν στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των συναλλασσόμενων με την επιχείρησή σας. Απώτερος σκοπός είναι η ικανοποίηση τους και το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας. Άλλωστε, ο ικανοποιημένος πελάτης, είναι ένας πελάτης που επιστρέφει.

 • Telecoms - Τηλεπικοινωνίες

  O έντονος ανταγωνισμός και οι αυξημένες πιέσεις από τις ρυθμιστικές αρχές στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο, στο οποίο δεν χωρά τίποτε λιγότερο εκτός από την άψογη εξυπηρέτηση.
  Για να προσελκύσετε πελάτες, να τους κρατήσετε αλλά και ν’αυξήσετε τη βάση της εταιρείας σας, θα πρέπει να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Από την πλευρά μας, εμείς βελτιώνουμε και ψηφιοποιούμε τη διαδικασία, έτσι ώστε να είναι αποδοτική για εσάς και άριστη για τους πελάτες σας.

 • Logistics - Μεταφορές

  O κλάδος των μεταφορών εξελίσσεται ραγδαία και οι προσδοκίες των πελατών αυξάνονται:
  πρώτη απαίτηση είναι η ευελιξία, για να μπορεί να αλλάζει η παραγγελία μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κατά τη βούληση του πελάτη. Έπεται η παρακολούθησή της από την έναρξη της διαδικασίας αποστολής μέχρι και την παράδοση, real time.
  Σας βοηθάμε θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους, διασφαλίζοντας την διαρκή επικοινωνία σας μαζί τους.

 • Travel - Τουρισμός και ταξίδια αναψυχής

  Ο τομέας του τουρισμού και των ταξιδιών αναψυχής συγκεκριμένα, απαιτεί εκτεταμένη επαφή με τους πελάτες. Απαντώντας στις κλήσεις και τα αιτήματά τους, δεν πρέπει να έχετε μόνον τις λύσεις στα προβλήματά τους, που μπορεί να περιλαμβάνουν άμεση βοήθεια, τροποποίηση κρατήσεων, αλλαγές δρομολογίων κα., πρέπει να διαθέτετε και τις τεχνικές ικανότητες να τους καλύψετε.
  Όταν οι πελάτες σας απαιτούν τεχνογνωσία και απαντήσεις realtime, τότε η Infocall είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε.

 • Public Sector - Δημόσιος Τομέας

  Η εκπαίδευση των πολιτών στη χρήση νέων τεχνολογιών για την αλληλεπίδραση τους με τις κρατικές υπηρεσίες αποτελεί πρόκληση.
  Είτε πρόκειται για πολίτες εξοικειωμένους με τις τεχνολογίες αυτές, είτε για εκείνους που προσπαθούν να τις μάθουν, επιβάλλεται να τους υποστηρίξετε. Απαιτούνται άμεσες λύσεις στα προβλήματά τους, αλλά και να προνοείτε, να είστε έτοιμοι να δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα τους πριν αυτά προκύψουν.
  Όλα αυτά, σε συνδυασμό με εμπιστευτικότητα και αξιοπιστία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να τους τα παρέχετε, έτσι ώστε η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή να είναι εύκολη υπόθεση για όλους τους χρήστες.

 • Healthcare - Υγεία

  O κλάδος της Υγείας είναι ευαίσθητος από τη φύση του. Οι πελάτες σας πρέπει κυρίως να αισθάνονται ασφαλείς στην επικοινωνία και τη συναλλαγή μαζί σας. Συνεπώς, είναι υποχρεωτική η ασφάλεια των πληροφοριών, ταυτόχρονα με την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.
  Η Infocall σας προσφέρει λύσεις για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας, να τους κρατήσετε, αλλά και να προσελκύσετε νέους, τηρώντας τα υψηλότερα standards.

 • Energy - Ενέργεια

  Οι πάροχοι ενέργειας είναι αντιμέτωποι με αυξανόμενες πιέσεις, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Ο ανταγωνισμός, οι ρυθμιστικές αρχές αλλά και προσδοκίες των πελατών για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες είναι μόλις μερικά από αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσουν.
  Η πελατοκεντρική προσέγγιση, λοιπόν, είναι μείζονος σημασίας για την επιβίωση, αλλά και την ανάπτυξη στο περιβάλλον αυτό.
  Η Infocall σας προσφέρει λύσεις υποστήριξης των υπαρχόντων πελατών σας, ενώ αναπτύσσει τις αποτελεσματικότερες στρατηγικές για την εξυπηρέτηση τους, αλλά και για τη διεύρυνση του πελατολογίου σας, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την ορθή λειτουργία.

 • Hospitality - Φιλοξενία

  Ο τουριστικός κλάδος αναπτύσσεται ραγδαία στη χώρα μας, ακόμα και σε εποχές δύσκολες για την Οικονομία. Αναλόγως κινείται και ο κλάδος της φιλοξενίας. Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι πολλές, λειτουργούν με υψηλά standards και ο ανταγωνισμός κρίνεται στη λεπτομέρεια.
  Η εμπειρία που προσφέρετε στους πελάτες σας, από την πρώτη επαφή μαζί τους, μέχρι και την ώρα του check out είναι καθοριστική. Εμπιστευόμενοι εμάς, θα μπορέσετε να τους παρέχετε διαρκή υποστήριξη σε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας, απαντώντας άμεσα και αποτελεσματικά στα προβλήματά και τις απαιτήσεις τους.